Daglia AB erbjuder dig som har LSS-beslut om daglig verksamhet en möjlighet att utvecklas tillsammans med andra. Daglia har sina lokaler i Mellringe på Återbruksvägen 9 i ett lugnt område med naturen in på knutarna. Deltagaren ingår i en grupp som leds av en erfaren handledare och man är en vecka i mat-gruppen, nästa vecka i ute-gruppen för att sista veckan tillhöra inne-gruppen. Lunchen bjuder Daglia på. Vi tror att god hälsa är något som ger bra mående så promenader och träning ingår varje vecka. Daglia har tillstånd att ha 25 stycken deltagare.

Våra 3 inriktningar:

1. Utegruppen

Utegruppen sysslar med fastighetsskötsel på olika företag i Örebro. Vi klyver och levererar ved till kunder, det finns även tillgång till snickeri & måleriverkstad.

2.  Mediagruppen 

Mediagruppen erbjuder flera alternativ. Gillar man musik så har vi en studio där man spelar in låtar man själv skrivit, covers eller något annat med musiktema. Är det film man tycker om så har vi utrustning för att skapa film/foto. Vi har även en tidningsredaktion där man arbetar med olika reportage till verksamheten. Paketeringsjobb till företag kan också förekomma.

3. Köksgruppen. 

I vårt fina restaurangkök lagas dagens lunch till verksamheten mån – fre. Och även till en grupp elever från Liaskolan.

I köksgruppen får du varierande arbetsuppgifter inom matlagningsyrket.